Wholesale bestelinformatie

Cash & Carry: onze showroom

In onze showroom in de Jaarbeurs in Utrecht kunt u als detaillist cash & carry artikelen inkopen. Hierbij geldt geen minimum afname. 

Adres: Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht, 2e etage, B218

Open: elke maandag van 10.00- 17.00 uur of volgens afspraak.

 

Bereikbaarheid: uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Zie TradeMart 

 

Online bestellingen

Heeft u producten cash & carry gekocht vanuit onze showroom en u wilt een nabestelling plaatsen dan kan dat door middel van een mail naar

info@butik-batik.nl.

Dit geldt ook voor bestellingen vanuit de catalogi van Baobab Batik of Tsandza Weaving of naar aanleiding van de foto's van de producten op de GALLERY pagina. 

 

Bestellingen uit de catalogi

Niet alle artikelen van onze leveranciers zijn bij ons voorradig. Wanneer u interesse heeft in de artikelen van onze leveranciers kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. U kunt daarbij natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom, waar we onder het genot van een bakje koffie de catalogi en de prijzen kunnen doornemen. Hier kunt u dan ook de producten en samples, stoffen en kleurstalen met eigen ogen zien en voelen. De producten van Tsandza Weaving kunnen geheel made to order samengesteld worden, qua combinatie van kleur en product.

 

Offerte

Naar aanleiding van uw bestelling maken wij een gepaste offerte. Gewoonlijk gaan wij uit van een aanbetaling van 50% van het offertebedrag excl btw. 

 

Levertijden made to order

Afhankelijk van de grootte van de order en de productietijd van onze leveranciers in eSwatini is de levertijd normaal gesproken 4 tot 6 weken. Kortere levertijden zijn eventueel mogelijk, onder voorbehoud van de mogelijkheden bij de leveranciers. 

 

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland en België komen voor rekening van de klant. Voor bestellingen vanaf € 350 worden geen verzendkosten berekend.

agenda

 

 

Onze showroom (B2B) op de 2e etage van Trade Mart is elke maandag geopend van 10.00-17.00 uur. 

 DOWNLOAD JE GRATIS TICKET VOOR DE DOOR EEN KLIK OP DE LINK

 

Wij verkopen ook aan particulieren via Winkel vol Winkeltjes, concept-store in Utrecht waar een deel van ons assortiment te koop is. Meer info klik op de LINK of door middel van een berichtje naar ons mailadres.


social media

Volg ons op social media:

Instagram: butikbatiknl

Facebook: @butikbatikretail

Twitter: @BatikNl

Butik Batik - KvK nr. 59510900 - btw nr. NL001539507B87

info@butik-batik.nl - T 0621508405 - Mirjam van Gelder

Adriaen Beyerkade 29 - 3515 XV Utrecht

Bankrelatie: ING rek.nr. NL85INGB0006261295 - BIC INGBNL2A